A cég kedvence

Amikor az ember új munkahelyre megy, igyekszik magából a lehető legtöbbet kihozni. A legjobb oldalát kívánja mutatni, hogy elégedettek legyenek vele, és hogy talán rögtön meg tudja szilárdítani a helyét a cégen belül. Én is így voltam vele, amikor ehhez a céghez jöttem dolgozni. Emlékszem, amikor először beléptem az ajtón úgy éreztem magam, mint az elsős kisiskolás gyerek, és a szívem a torkomban dobogott. Azt sem tudtam hirtelen hogy fiú vagyok-e vagy lány. Szerettem volna jól teljesíteni, mert nagy előrelépés volt számomra, hogy ehhez a céghez felvételt nyertem és tudtam, hogy nagyon jó karrierlehetőségeim is lesznek ha benn tudok maradni és bebetonozni valahogyan a helyemet – ha egyáltalán a mai világban lehet ilyet tenni bárhol is.

Amikor azt hallottam, hogy a céges telefonokhoz tartozó töltők és kábelek, egyes telefontartók, autós tartók nagyon nem felelnek már meg a követelményeknek, mert szinte használhatatlanok, és hogy mennyire nincsenek megelégedve a gyári tartozékokkal és eszközökkel, egyből felvetettem az ötletet, hogy mi lenne, ha baseus termékeket rendelnének? Én csak azt használok mert tartós és hihetetlen jó minőségű, ráadásul a baseusshop.hu oldalról nagyon könnyedén és gyorsan be is szerezhető minden ilyen.

Mondanom sem kell, hogy először furcsán néztek rám, de amikor például megmutattam a telefontöltőm kábelét egyből értették miről beszélek. Rendeltek is egy próbak szállítmányt, és mivel mindenki meg volt elégedve a termékekkel, azóta már csak baseus kiegészítők és autós tartók vannak a cégnél. Azt hiszem a tervem sikerült, mert azóta már hallottam, hogy a vezérigazgató úgy emleget, a basus lány, mivel már ő is csak ilyen termékeket használ. Azt hiszem ez a márka a cég kedvence lett.