A kedvencem lett

Nagyon sok ideig én semmilyen krémet vagy testápolót nem tudtam elviselni magamon. Persze kellett volna, hiszen nagyon vegyes és ápolást igénylő bőröm van, de rettenetesen bármilyen krém az arcomon vagy a testemen. Persze mindenki azt mondta, hogy azért, mert még fiatal vagyok, ki fogom nőni és meg fogom szeretni ezeket a termékeket. Nem igazán találtam azonban közel tizenöt év alatt olyat, ami kellemes tapintást és megfelelő hatást is biztosított volna.  Ma már azonban teljesen más a helyzet. Ehhez persze kellett az édesanyám segítsége, aki sosem adta fel azt, hogy nekem is legyen egy olyan krém az arcomra, ami segít megfelelő minőségben tartani a bőröm állapotát, és nem is zavar egész nap akár hogy magamra kentem.

Kaptam anyukámtól ajándékba ugyanis egy faberlic nappali krémet, amit a pipereshop.hu oldalról rendelt meg, mert nagyon jókat olvasott a termékről, és valahogyan olyan megérzése volt, hogy ez akár még számomra is megfelelő lehet. Persze ez nem először fordult már elő és fulladt is kudarcba, de azt mondta, hogy remélte, hogy majd most teljesen más lesz a helyzet. Én már akkor kellemetlenül érzem magam, ha meglátok egy dobozt, amiben feltehetően krém van, mert annyira szeretem őt, és sosem akarnám megbántani azzal hogy nem tetszik amit kapok tőle, de ő nagyon türelmes volt mindig is, és most pedig sikerrel járt.

Ez a faberlic család azóta a kedvencem lett. Imádom a krémet. Nem hagy kellemetlen érzést, nem idegesít hogy az arcomon van. Amikor felkenem gyorsan beszívódik, egyáltalán nem kellemetlen az érzés, és ráadásul még nagyon sokat segít az arcbőrömnek is. Egyértelműen látszik hogy használom. Imádom és végre én is elmondhatom, hogy van egy arckrém, amit szeretek.