Én ilyet még nem hallottam

Az egyik ismerősöm a minap beszélt valami almabazar.hu oldalról, ahol azt olvasta, hogy azzal foglalkoznak, hogy régi vagy inkább úgy mondom, használt iphone felvásárlás keretén belül gyűjtenek be telefonokat, amiket átnéznek és ha kell fel is újítanak, mert ilyen szervízt üzemeltetnek, és ismerik az eszközök minden titkát, később pedig új gazdákat keresnek a telefonnak. És ugyanez elérhető mac gépekre vagy ipad-ekre is.

Én megmondom őszintén, azt gondoltam, hogy biztos szélhámosok vagy csalók, akik jó sokat rátesznek a kínált termékekre, nem beszélve arról, hogy azt is mesélte a haverom, hogy segítenek az új eszközök beszerzésében is, hogy ha az lenne az ügyfél igénye, tehát biztosan arra is jócskán ráteszik az árat, hogy jól megérje nekik. Éppen ezért felmentem az oldalra, és hatalmasat koppantam. Tátva maradt a szám. Annyira egyenesnek és korrektnek tűntek az ajánlatok és a kiírások, hogy ezt meg kellett néznem közelebbről, ezért felvettem velük a kapcsolatot.

Még hatalmasabb pozitív csalódás várt. A csapat tagjai ugyanis nagyon tájékozottak, profik, szakemberek, akik tényleg ismerik minden csínyját ezeknek ez eszközöknek, és nagyon korrekt árakon dolgoznak. Ha valami meghibásodott, azt tökéletes felújítás után kínálják megvételre, vagyis olyan, mintha egy teljesen frissen és teljeskörűen szervízelt, szinte új, csak régebbi szériás telefont vagy gépet venne meg valaki.

Én mindig is szerettem volna vásárolni egy 5s készüléket, de sajnos amikor újonnan lehetett venni, nem volt rá pénzem, most pedig már nem lehet kapni újonnan, vagy csak nagyon kétes oldalakról, akikben én nem hiszek. Éppen ezért, azt mondtam nekik, hogy ha úgyis használt iphonokat is felvásárolnak, ha lesz egy 5s, amit teljeskörűen felújítanak és jó áron tudják nekem kínálni, akkor gondoljanak rám és megveszem. Nem telt bele egy hét, már csörgött a telefonom, és mehettem is megnézni a telefont. Azóta büszke tulajdonosa vagyok, és ha eszközt szeretnék lecserélni vagy régebbit vásárolni, csak őket keresem meg, mert hihetetlen jó velük üzletelni. Én nagyon örülök, hogy megtaláltam őket, és igyekszem mindenkinek mesélni róluk.