A cégem legnagyobb segítői

Amikor belevágtam a saját cégem alapításába nem gondoltam volna, hogy nem csak azzal gyűlik majd meg a bajom, amit amúgy is gyengeségként tartottam nyilván, hiszen én sosem voltam jó az adminisztratív dolgokban, és persze a jogszabályok közötti eligazodásomban is lenne mit fejleszteni. Azt azonban koránt sem gondoltam volna, hogy egyszer majd odáig jut a szakma és persze így én is, hogy keresgélnem kell a szolgáltatók között. Egy jó barkács bolt ugyanis egy szakember elsőszámú kelléke. Gyorsan és tökéletes eszközök beszerzésére van sokszor szükség ugyanis. Én sem tudtam megvásárolni az induláshoz mindent, szinte minden egyes hónapban időszakról időszakra fejlesztettem a gépparkomat és az eszközállományt, hiszen anyagilag csak így tudtam megoldani azt, hogy nekem saját vállalkozásom lehessen.

Ehhez azonban szükség volt egy tökéletes barkácsbolt partnerre. Olyanra, aki megfelelő mennyiségű és minőségű választékból tud termékeket kínálni, hiszen egy-egy szerszámból nem kell mindig a legmagasabb szintű eszköz számomra, azonban van, amiből nem adhatom a profi termék alá, mert minden egyes nap használom, mert a speciális szakterületem részét képezi. Hála a jó égnek az egyik nagyon jó ismerősöm által aztán rátaláltam a fabrikshop.hu oldalra, ahonnan tényleg nagyon egyszerűen, és ami talán még fontosabb, hogy hihetetlen gyorsan és jó áron tudok barkács eszközök, speciális szerszámok közül rendelni.

A házhoz szállítás fenomenális, hiszen amíg én dolgozok, az áru úton van, és nekem egy lépést sem kell tennem érte. Mindenkinek csak javasolni tudom ezt az oldalt, még annak is, aki csak hobbi szinten dologzgat otthon és szüksége van szerszámok beszerzésére, mert biztos vagyok benne, hogy megtalálja azt a félprofi vagy profi terméket, ami hosszú távon tökéletes segítőtársa lesz otthon is, és bizony árban majdnem ugyanannyiért, amiért a közép kategóriát tudná beszerezni más barkácsboltok esetében.