A lányom számára tökéletes megoldás

Az ember gyereke mindig a legfontosabb lesz számára, és azt gondolom, hogy nagy baj lenne a világgal, ha ez nem így lenne. Persze én is mindent elkövettem, hogy ne egy követelőző, elkényeztetett lányom legyen felnőttként, de azt tudom mondani, hogy ha nagyobb állomások voltak az életében, akkor mindig kéz a kézben, együtt oldottuk meg a feladatokat, így egyrészt megtanulta, hogy hogyan kell kiállni önmagáért, hogyan kell elintézni dolgokat gyorsan és hatékonyan, mégis egyszerűen, és persze közben félig meddig felnőtté is vált tizennyolc éves korára. Az érettségi után már láttam, hogy kész hölgy, aki persze mindig is igényelni fogja hogy mellette álljunk és segítsük őt, hiszen nagyon jó kapcsolatot ápolunk, de elkezdi kiépíteni a saját életét és felnőtt korát, amibe nem igazán lehet beleszólni, maximum terelgetni.

Egy fővárosi egyetemre felvételizett és nyert is felvételt, és a legnagyobb feladata később egyben a legnagyobb problémája is lett, hiszen kollégiumot nem kapott, azonban nem igazán sikerült neki olyan kiadó lakást találni, ami megfelelt volna a paraméterek alapján és persze azért árban is kifizethető lett volna. Manapság ugyanis egy pesti lakásra hihetetlen sokat el tudnak kérni a kaukcióval és a havi díjakkal együtt, nem beszélve arról, hogy nagyon oda kell figyelni a rezsi árak alakulására, hiszen iszonyatosan nagy költséget tudnak termelni havonta pluszban az embernek. Kétségbeesve kért segítséget, és megmondom őszintén, hogy kétségbeesve kezdem a megoldáson gondolkodni, hiszen ez számomra sem tűnt egyszerű feladatnak.

Na aztán a barátaink közül az egyik azt javasolta, hogy vegyük fel a kiadoszobabudapest.hu csapatával a kapcsolatot, hiszen maximálisan megbízható módon nyújtottak számukra is segítséget tavaly az iskola kezdéskor, és kérjünk segítséget kiado szoba 9 kerulet keresésében. Mondanom sem kell, hogy még aznap fel is hívtam ezt a csapatot, és tökéletes segítséget is kaptam tőlük. Hihetetlen jó megoldást találtak a lányom számára, és megmondom őszintén, hogy nagyon örülök neki, hogy nem kell egyedül töltenie minden percét a lakásban, hanem egy iszonyatosan jó társaság kerekedett ki a lakásban, akik között nagyon jól érzi magát. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kis csapatot.