A kislányom új imádata

A gyerekek sokszor nem csak komoly fejtörést tudnak okozni az embernek, hanem bizony hatalmas meglepetésekben is tudnak részesíteni minket, mondjuk olyankor, amikor valamiről teljesen meg vagyunk győződve, és ők persze komlok egyenes más reakciót vagy választ adnak a helyzetre vagy a dologra. A kislányom például semmi húst nem igazán akar megenni. Persze van aki vegetáriánus életet él, de nem gondolom, hogy ezt gyerek korban kellene elkezdeni, hiszen minden tápanyagra és fehérjére szüksége van a fejlődő szervezetnek. Semmivel sem tudtuk azonban rávenni a lányunkat hogy a hús finom és meg kell enni. Mindig azt a választ adta, hogy nem finom és nem kéri.

Aztán a férjem utolsó kétségbeesésében megpróbálta rávenni, hogy a tenger gyümölcsei pizzából egyen egy keveset. Én persze teljesen biztos voltam benne, hogy nem fogja megkóstolni sem, nem hogy megszeretni. Ehelyett persze a kiscsaj fogta magát és majdnem egy szelet tenger gyümölcsei pizzát megevett, és közölte, hogy nem tudja milyen az a fura zöldség rajta, de ízlik neki. Egymásra néztünk a férjemmel és csak mosolyogni tudtunk. Végre valami amit elfogad és megeszi, persze csak azért, mert nem tudta hogy pontosan mit eszik. Fogalma sem volt róla, hogy nem zöldség van a pizzán. És persze mi nem világosítottuk fel.

Mivel a tenger gyümölcsei részelemei egyáltalán nem hasonlítanak a húsra, ezért már nem egyszer rendeltem az oceanfood.hu oldalról, gyorsan, egyszerűen, hihetetlen jó minőségben, és azt kell mondjam, hogy bár én ki nem állhatom sem a kagyló, sem pedig a tintahal ízét és állagát, a lányom kedvence lett. Azóta persze folyamatosan rendelünk és eszi a kislány. Most már legalább megnyugodhatunk, hogy nem csak növényi zsírokat eszik. Persze hála a jó égnek otthon, így hogy az oceanfood alapanyagát rendeljük a minőség is kiváló. Mindenkinek csak ajánlani tudom a termékeiket. Hihetetlen jó minőség, és teljesen természetes minden összetevő. Semmilyen antibiotikumot vagy mesterséges szert nem használnak.