Legújabb gyöngyszemünk

Vannak a mezőgazdasági szektorban olyan cégek, akik számtalan lehetőséget kapnak arra, hogy a folyamatos fejlesztést és a gép park folyamatos bővítését hosszútávon is megtudják oldani. Ami gazdaságunk ehhez sajnos még nagyon kicsi, hiszen egy családi gazdaság kezdett el fejlődni, és a kis családi gazdaságunkat igyekszünk a középmezőny szintjére emelni. Ennek kapcsán azt mondhatom el, hogy bár manapság már elég sok pályázati lehetőség áll rendelkezésünkre annak tekintetében, hogy a géppark nálunk is rendelkezésre álljon, de nagyon nehezen és iszonyatosan sok munkával és erőfeszítéssel tudunk csak gréder vagy traktor fejlesztéseket véghezvinni.

Természetesen a működésünket mi úgy kezdtük, hogy mindent kétkezi munkával oldottunk meg, most azonban már a termőterületek mérete és a termelési igény kifejezetten szükségszerűvé teszi a géppark használatát. Hála a jó égnek találtunk egy olyan partnert, aki által a traktor bérlés szinte folyamatosan megoldott számunkra, egy pályázat keretében pedig sikerült forrás szereznünk egy saját gréder beszerzésére. Nem volt könnyű feladat ezt a pályázatot végigvinni, de tökéletes eredménnyel megugrottuk a feladatot, és ezért iszonyatosan büszke vagyok az egész gazdaságra és az abban dolgozókra egyaránt.

Rá kellett azonban döbbennem, hogy ma már nem elég hogyha az ember számára a szükséges forrás rendelkezésre áll, hiszen rengeteg választási lehetőség közül árban és értékben is ki kell tudni választani a tökéletes megoldást gazdaság számára. Egyszerűnek tűnik a feladat, de iszonyatosan nagy felelősség, és viszonylag sok információ szükséges ehhez a tökéletes választáshoz. Megmondom őszintén, hogy én meg is rémültem a feladat súlyától, de hála a jó égnek rátaláltam az umwelt csapatára, akik mindenben tökéletes segítséget nyújtottak. Általuk sikerült egy tökéletes ár érték arányú grédert beszerezni. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogyha hasonló eszköz beszerzésén gondolkodik, csakis őket keresse fel, mert biztos vagyok benne hogy legalább annyira elégedett lesz a szolgáltatásukkal, mint amennyire én vagyok.