A tökéletes megoldás

Vállalatvezetőként az ember élete nem könnyű, mondhatni azt is, hogy számtalan túlórán és átdolgozott hétvégén túl, álmatlan éjszakákkal és komoly aggódásokkal tarkított. Számtalan helyzetben azonnali döntéshozatal szükséges, az operatív feladatok ellátása néha kaotikus tud lenni, nem beszélve arról, hogy egy szervezet, ha nem rendelkezik jól meghatározott és megterezett stratégiai célokkal, melyek egyesével szép lebontott stratégiai rövidtávú tervekből állnak össze, akkor eleve lehetetlen hosszú íven felfutó, folyamatosan fejlődő pályára állítani a piaci működés területén. Erre azonban idő és energia szükséges. Ez pedig mind azt feltételezi, hogy legalább az operatív működés szinte hiba nélkül, a vezető beleszólása nélkül tud folyni. Ehhez pedig az egyes posztokon jól dolgozó, megfelelő szakértelemmel és egyéb kompetenciákkal rendelkező, megfelelően motivált munkavállalók szükségesek.

És itt el is érkeztünk ahhoz a ponthoz, ahol én hátra dőltem és kétségbe estem. Azt ugyanis nem engedhetem meg magamnak, hogy a nálunk dolgozó két szakmai tapasztalattal rendelkező hr munkatárs és egy hr asszisztens munkájának eredményességén múljon az egész vállalat jövője és működése, mert ebben az esetben erről beszélnénk. Én mindenképpen szerettem volna erre a pontra egy biztosítékot rendelni. Ekkor kezdtem a piacon olyan cég után kutatni, akik ebben tudnak segíteni úgy, hogy az én szakembereim tevékenysége alapján, de az ő támogató működésükkel duplán biztosítva legyen a vállalat ezen részlege.

Ekkor találkoztam a kogwheel csapatával, akik már az első kapcsolatfelvételkor hatalmas szimpátiát váltottak ki belőlem. Jól kommunikálnak, szakmailag érezhetően felkészültek, ismerik azt a problémát, amivel feléjük fordultam és szinte azonnal felajánlottak egy személyes találkozót, amely számomra még inkább szimpatikussá tette őket. Szinte az első személyes beszélgetés után megkezdtük az együttműködést és azt mondhatom, ez volt pályafutásom egyik legjobb döntése. Hatalmas segítséget nyújtanak a vállalatnak, ami szinte folyamatos felfelé ívelést mutat a siker görbéjén. Minden a helyén van és minden tökéletesen működik. Biztosan hosszútávú együttműködés lesz ez az üzleti kapcsolat.