A céges flotta kérdései

Immáron közel tíz éve döntöttem úgy, hogy a saját lábamra állok, és egy saját céggel, saját alkalmazottakkal próbálok meg boldogulni a piacon. Ez sosem könnyű döntés, és ami még nehezebb, a kiépítés. Hosszú-hosszú álmatlan éjszakák és rengeteg munka övezte, de elmondhatom, hogy sikerült. Ma már fejlődő ágában van a vállalat, és közel húsz munkatárssal folyamatos fejlődés jellemez bennünket.

Nemrég úgy döntöttem, hogy lecserélem a céges telefonokat. Iphokat szerettem volna, mert tudom hogy jól és könnyen kommunikálnak egymással, nekünk pedig kulcsfontosságú a kommunikáció a munkatársak között. Azt is tudtam, hogy nagyon megbízhatóak, hiszen nem android alapúak. Ez volt az elsődleges mozgatórugó. Tudtam, hogy viszonylag nagy beruházás, már mint ami a költségeket illeti, de azt gondoltam, hogy ha már valamit csinálunk, csináljuk jól. Bele is vágtam. Viszonylag jó áron és könnyen sikerült beszereznem a telefonokat, de elgondolkodtatott nagyon, amit a kereskedő mondott, amikor elhoztam a huszonkét darab telefont. Azt mondta, záros határidőn belül keressek egy olyan szervízt, ami gyors és megbízható, mert biztos, hogy szükség lesz rá.

Értettem én, hogy miért mondta, és el is kezdtem keresgélni. Az egyik ismerősom ajánlotta a https://iszereles.hu/ csapatot. Ő magánemberként volt náluk az egyik mac gépével, és azt mondta rekordidőn belül csodát varázsoltak a gépével. Nekem sem kellett több, felkerestem őket. Valóban nagyon professzionális és kedves csapattal találkoztam, akik biztosítottak arról, hogy ha bármikor szükségem lesz rájuk, nyitva állnak a kapuik a telefonok javításával kapcsolatban is. Így már bátran kezdtük el használni a telefonokat, s nem bántam meg, hogy így döntöttem, sem a telefont, sem a márkát illetően. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kis csapatot, akkor is, ha céges flottát üzemeltet, akkor is, ha csak pár apple eszközt használ. Gyorsak és tökéletes munkát végeznek.