A tökéletes választás

Az ember életének egyik legmeghatározóbb dolga persze a családja és a barátai mellett a munkahelye, ahol számtalan órát tölt el minden nap, nem beszélve a plusz munkákról és a túlórákról persze. Nagyon fontos, hogy ezt milyen közegben, milyen hangulatban és sikerélményekkel teszi meg. Nekem szerencsém van ebből a szempontból is, mert a családom mellett a munkahelyem a második otthonom. Nagyon ritka ez manapság, tudom jól, és ezért nagy becsben is tartom, mint rajtam kívül mindenki más, ahogyan érzem.

Szinte barátként, nem is kollégaként tekintünk egymásra, és ebből kifolyólag például minden szülinapot és névnapot megünneplünk, és karácsonykor is húz mindenki egy-egy embert, akit meglep egy apró ajándékkal. Tényleg nem szoktuk túlzásba vinni az ajándékok tekintetében, mert nem is az a fontos, hogy ki mit kap, hanem hogy együtt vagyunk és együtt ünneplünk, beszélgetünk, kicsit kikapcsolunk és a feszültséget fel tudjuk oldani.

Most azonban a főnökünknek egy kerek évszám, a negyvenötödik szülinapja közelgett, és tudtuk jól, hogy nagyon szereti a vászonképeket. El is határoztuk, hogy rendelünk neki egyet az irodája falára, de nem igazán tudtuk, hogy merre induljunk el, mire az egyik nagyon jó ismerősöm ajánlotta a https://szalaibalazs.hu/ oldalt, ahol számtalan és legfőképp gyönyörű vászonkép közül lehet választani, a minőség garantált, a rendelés pedig nagyon egyszerű és gyors. És hát nem is kellett ezek közül semmiben sem csalódnunk.

Kiválasztottunk egy gyönyörű Balaton vászonképet, mert tudjuk, hogy imádja azt a környéket, és gyakran látogatnak oda a férjével pihenni. Meg is rendeltük, hihetetlen gyorsan kézhez is kaptuk, becsomagoltuk gondosan és az ünneplés keretei között át is adtuk. Hihetetlen volt a meglepődés és az öröm is, a kép pedig azóta is díszíti az irodája falát. Tökéletes választásnak bizonyult az ajándék is és a hely is ahonnan rendeltük. Hála a szuper ajánlásnak.