A férjem legújabb ajándéka

Az ember, ha már számos évet leélt valaki mellett, és közeleg egy-egy névnap, születésnap, karácsony, vagy más ünnep, bizony sokszor kétségbe tud esni, hogy mivel tudná meglepni azt az embert, akivel minden szabad pillanatát megosztja, és aki szinte bármit meg tud venni magának, amire csak szüksége van, és persze meg is teszi. Legutóbb nekem a férem névnapja volt ilyen. Ne vegyen az ember túl nagy ajándékot, mert még az elején megegyeztünk abban, hogy ezt mi nem fogjuk csinálni, de azért mégis legyen meglepetés, legyen értéke tudja használni, örüljön is neki. Nem könnyű a feladat.

A férjem viszont nagyon szeret sportolni. Fut, akadályfut és egyéb más funkcionális edzéseket is kedvel, így arra gondoltam, hogy mi lenne, ha valami olyan dologgal lepném meg, ami kiegészíti a sport szettjét, és jól tudja használni, de magának mégsem venné meg, mert ahhoz elég spórolós. Így hát elkezdtem nézelődni az Apple watch szíj területén, hiszen apple órája van, amit igazán imád, és biztosan örülne, ha valami olyan kiegészítőt kapna hozzá, ami még egyedibbé teszi a terméket.

Meg is találtam egy Nike-stílusú apple watch szíjat, és már rögtön tudtam, ez lesz a tökéletes választás, ugyanis fekete – zöld színben találtam rá, és a férjem egyik kedvenc színe ez a kivizöld szín. Kapott már tőlem pólót is és csuklóvédőt is ebben a színben, így biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog neki, és használni is fogja tudni az edzések és a versenyek során egyaránt. Már alig várom, hogy megkapja, remélem, hogy örülni fog neki. Talán én jobban szeretek ajándékot adni, mint kapni, mert már jobban izgulok, mint ő, mit látok majd az arcán, ha kibontja, és örülni fog-e neki.