A kiegészítők tárháza

Én nagyon nem voltam fiatalként az a típus, aki minden elektronikai dolog iránt érdeklődik, és azokhoz az eszközökhöz is van számtalan és még egy tartozéka. Mivel férfi vagyok természetesen ez változott, olyannyira, hogy most már szinte túlbiztosítom magam mindenféle tartozékból, mert sajnos kerültem már nagyon kellemetlen helyzetbe például amiatt, mert nem volt telefon töltőm, pontosabban kábelem nem volt, mert annak az ismerősnek a törpe nyula, akiknél vendégségben voltunk szétrágta.

Mondhatja az ember, hogy ezekre a szituációkra nem lehet felkészülni, de nekem sajnos muszáj, mert nagyon sok esetben a telefonon keresztül dolgozok, és ha lemerül, akkor nem tudom ellátni a feladatom, ami miatt nagy a veszélye annak, hogy ha sokszor előfordul, akkor megvonják tőlem a homeoffice lehetőségét. Ezt pedig én nagyon nem szeretném, mert számomra az ez által elérhető szabadság az egyik fő mozgatórugó ennél a cégnél. Persze a fizetés is elég jó, nincs vele semmi gond, de ha például már nem engednék, hogy heti kettő napot otthonról dolgozzak, akkor valószínű egy másik helyet választanék.

Az pedig, hogy kölcsön kérek egy kábelt azért nem működött – talán ma már sokkal nagyon esélyem lenne erre – mert akkoriban még nagyon kevés volt a lakossági felhasználók körében az iphone. Így hát teljesen reménytelen volt a kérdés, hogy a helyi ott lakó közösségben bárkinek lenne-e számomra egy töltő kábele. Persze nem volt. Éppen ezért ma én úgy működöm, hogy mindenből van nálam egy tartalék is. És ha otton marad, akkor is beszerzek egyet. Ha tönkre megy valamelyik, akkor azonnal beszerzek egy másikat.

Ebben az egyik legnagyobb segítőtársam és partnerem a https://wlshop.hu/, mert nagyon sokféle termék megtalálható náluk, és a termékpaletta folyamatosan frissül és változik, tehát bármire szükségem van, biztos, hogy meg tudom szerezni tőlük a shopon keresztül. Számtalan dolgot rendeltem már innen, és maximálisan meg vagyok elégedve, mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a shopot.