Az édesapám segítségére

A szüleim mindig is nagyon sokat dolgoztak, és én egy emeletes ház tizedik emeletén nőttem fel. Sosem volt kertes házunk, mert nem fért bele sosem a családi költségvetésbe egy ekkora kiadás, de mindig is nagyon szerettünk volna kiköltözni vidékre, hogy legyen egy kicsi kert. Persze édesapám legnagyobb vágya volt ez, mivel ő gyerekként egy nagy kertben nőtt fel, és külön földterületei voltak, amiket műveltek a nagyapámmal. Világ életében szeretett volna egy akkora területet, amit aztán ő is pont úgy művelhet, mint ahogyan a papától tanulta, és azt gondoltam mindig is, hogy örömét is lelné benne.

Hála a jó égnek mi a testvéremmel elég sikeres karriert tudtunk elég rövid idő alatt kiépíteni ahhoz, hogy segíteni tudjunk anyagilag is mindenben a szüleimnek, ezért ki is néztünk nekik két-három megfelelő ingatlant vidéken, amihez elég nagy földterület tartozik, amit édesapám így kedvére művelhet, persze nekünk sosem lenne kedvünk hozzá, de mivel mindegyik ingatlanhoz tartozik egy kis vendégház rész, azt gondoljuk, hogy a gyerekeink élvezni fogják hogy a papával szórakozhatnak a földterületen, amíg mi élvezzük a pihenést a jó levegőt és a finom főztöket, amit édesanyám csinál.

Persze ehhez már most néztünk is édesapám számára az eladó traktor kínálatban egy megfelelő típust, ami azért árban sem annyira horror, és kellőképp tud segíteni az egyes feladatok ellátásában, hiszen azért saját erővel művelni ilyen hatalmas területeket már a mai világban azt gondolom nem is lenne normális. Na és hát persze egy traktor vezetését én is nagyon szívesen kipróbálnám. Gondolom a gyerekek is odáig lesznek tőle. Persze nem lett volna ezzel sem annyira könnyű dolgunk, ha nem kaptunk volna egy tökéletes ajánlást az Odisys csapatának személyében, akik tényleg minden szempontot figyelembe véve a lehető legjobb ajánlatot tették számunkra. Alig várom már hogy megtudják a nagy tervünket. Azt gondolom iszonyat boldogok lesznek. Persze a lakás is megmarad, hiszen az volt az otthonunk. És így a gyerekekre is tudnak azért könnyebben vigyázni hogy Pesten is van hol megpihenniük.